TLP%20-%20posts_edited.jpg

werkwijze = contact

De werkwijze van TLP bestaat uit een centraal woord, namelijk contact. Waar de hele wereld digitaliseert en klantcontact elimineert, vindt TLP het juist belangrijk om contact te houden met jou als klant. Uit gesprekken met jou stel ik op basis van jouw wensen en risico's maatwerk documentatie op.

En hoe fijn is het om een jurist te hebben die je kan appen, mailen of bellen alsof het je collega is?

Hieronder vind je de procedure voor het opstellen van maatwerk documentatie en FAQ.

werkwijze

op maat pakket

Kennis

Maken

We bespreken o.a. werkzaamheden, processen en type klanten van de onderneming

concept
versie

Je ontvangt per mail een conceptversie, inclusief uitnodiging om deze te bespreken

Correctie

Ronde

De conceptversie wordt  telefonisch besproken. Je kunt in deze ronde nog aanpassingen doorgeven

Definitieve

versie

Op basis van onze bespreking wordt de definitieve versie per mail verzonden

FAQ
Staat jouw vraag er niet tussen? Bel of mail ons gerust!

Maatwerk contracten

Kan ik via de website een overeenkomst kopen?


Jazeker!

  1. Ga naar ' maatwerk documenten'
  2. Klik op het document dat je wilt laten opstellen
  3. Selecteer 'nu kopen'
  4. Et voila!
Als je liever eerst even kennis maakt, kun je ons natuurlijk altijd bellen.
Kan ik later nog een wijziging laten doorvoeren in mijn document?


Jazeker! In het maatwerk-pakket is dat een van de perks. Binnen 6 (zes) maanden na oplevering kun je een wijziging kosteloos laten doorvoeren. Even een mail sturen en dan pakken we dat voor je op.
Wat krijg ik wanneer ik een maatwerk-pakket koop?


Al onze maatwerk-pakketten zijn standaard (dus allemaal!) inclusief:
- 2 persoonlijke contact-momenten; voor én na het opstellen van concept documentatie - 1 correctieronde - binnen 6 maanden kosteloos revisie door laten voeren
Is er mogelijkheid om vragen te stellen?


Jazeker, twee keer zelfs. Voor en na het opstellen van de concept documentatie.

Werkwijze TLP

Waarom gelooft TLP in persoonlijk contact?


Waarom niet? ;)

Persoonlijk contact in de juridische wereld vinden wij key. Je huurt tenslotte een jurist in om belangrijke documenten op te laten stellen die niet altijd even makkelijk zijn (de onze overigens wel natuurlijk). Hoe fijn is het dan dat je samen met ons nog even door een document loopt? En al je vragen kunt stellen?

En nog even dit:
Veel juristen werken met vragenlijsten. Dat doen wij niet om de simpele reden dat op die manier niet alle noodzakelijke informatie die een jurist nodig heeft om een goede beoordeling te maken, boven tafel komt. Met als gevolg dat Algemene Voorwaarden niet volledig jouw bedrijfsvoering beschrijven en dus (deels) nutteloos zijn.

Waarom werkt TLP niet met vragenlijsten?


Veel juristen werken met vragenlijsten. Dat doen wij niet om de simpele reden dat een jurist op die manier niet alle informatie die nodg is om een goede beoordeling over jouw specifieke situatie te maken, boven tafel kan krijgen. Met als gevolg dat bijvoorbeeld Algemene Voorwaarden niet volledig jouw bedrijfsvoering beschrijven en dus (deels) nutteloos kunnen zijn.

Onze pakketten bevatten daarom altijd persoonlijke contact-momenten om álle informatie te verzamelen die wij nodig hebben voor het op maat maken van documenten. Daar kom je tenslotte voor bij een jurist toch?

Oplever termijn

Binnen welke termijn worden documenten opgesteld?


Gemiddeld worden maatwerk-documenten binnen 3 weken opgeleverd. In die periode heeft TLP de volgende werkzaamheden verricht:
1. Telefonische kennismaking 2. Oplevering concept documentatie 3. Telefonische bespreking concept documentatie 4. Correctieronde 5. Oplevering definitieve documentatie

Goede doelen

Welke goede doelen sponsort TLP?


Elke maand kiest TLP een organisatie die zich inzet voor een betere & duurzamere wereld om een deel van de omzet van TLP aan te doneren. Deze maand is dat Free a Girl.

Gratis Check Up

Hoe kan ik mijn contract kosteloos door TLP laten checken?


Simpel! Stuur ons een mailtje met jouw word-document en dan wordt jouw contract beoordeeld. Zodra deze beoordeeld is, ontvang je een mail met een voorstel voor een belmoment waarin de belangrijkste verbeterpunten (if there are any) met je worden besproken.
Ik wil graag kosteloos kennis maken met TLP, kan dat?


Absoluut! Bel of mail ons!
Waarom biedt TLP een kosteloze Check Up van documenten aan?


Om de financiële drempel om een jurist in te schakelen, weg te nemen. Om ervoor te zorgen dat je ons wél belt wanneer je je zelf opgestelde Algemene Voorwaarden wilt laten beoordelen of een contract van een opdrachtgever niet helemaal begrijpt. Of wanneer je op het punt staat je eerste freelancer aan te nemen en niet weet of en welk contract je nodig hebt.

Zo weet je of je op de goede weg bent of dat je juridische stappen moet ondernemen. Dus heb je een overeenkomst/Algemene Voorwaarden/Privacy- en cookieverklaring die je wel eens zou willen laten bekijken? Boek jouw kosteloze Check Up!